fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Уважаеми представители на политическия елит в България, с действията си от вчерашния ден (22-ри юли) доказахте за пореден път колко ненадеждна е политическата ни класа. 

В сложната международна, икономическа, енергийна, социална и здравна ситуация, давайки заявки за защита на обществения интерес пред партийния, с действията си, вие доказахте, че за вас винаги водещ ще бъде партийният интерес. 

Драстичните разминавания между мислене, публични заявки и реални действия рано или късно излизат наяве. Хората ги виждат, разочароват се, ненавиждат изродената политическа система, а това води само до няколко прости неща: засилване на емиграцията; задълбочаване на бедността; липса на просперитет и др. Неща, които не вещаят нищо добро за България. 

Нееднократно заявихте, че ще пренебрегнете партийните си интереси и да съставите кабинет, който да преведе страната през предстоящата тежка зима. Виждаме обаче, че отново борбата кой да бъде… „бял“ и кой „черен“ е в основата на преговорния процес. Процес, който провалихте. 

Всъщност, трябва да осъзнаете много ясно, че за хората на България вие всички сте „черни“, без значение дали сте в опозиция или на власт. Отвратихте ни от политиката! Уморихме се да ви призоваваме към разум, да приковаваме вниманието ви към проблемите и да ви се молим да работите за обществения интерес. Ще бъдете наказани! 

Постоянна ромска конференция © 2023. All Rights Reserved.

Подай сигнал за нарушение по време на преброяването