fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Уважаеми политици, избраници на българския народ,

в условията на тежката икономическа криза, в която се намира страната ни, смятам  че е несериозно Вашето отношение към гражданите на нашата страна. На парламентарните избори, ние гражданите Ви гласувахме доверие и очакваме да разрешавате нашите проблеми.

В последната седмица се занимавахте с промяната на изборен кодекс. Това ли е най-важният проблем,  който стои на дневен ред за нас обикновените хора? 

Вие ни казвате индиректно „Решение на проблемите не чакайте от нас. Отиваме на нови парламентарни избори”. И отново ще ни призовавате да гласуваме, отново ще се харчат държавни пари, за да избираме депутати, които не могат вече за трети пореден път да превъзмогнат личностно – партийните си интереси и да изкарат страната ни от това тежко положение. 

Господа политици, казвате „…чака ни тежка зима“, но не виждаме усилия и действия, за да  помогнете на все по-обедняващия български народ.  Вие избраниците от народа, имате ли ясна представа от проблемите на хората по населени места, от високата инфлация и ниските доходи на населението? 

Все повече хора стават бедни, гладни и живеещи в безпаричие, на ръба на оцеляването. Вие ни обричате на глад, мизерия и бедност! Отново се забави паричната помощ от Европа по „Националния план за възстановяване и устойчивост“. В сравнение с други членки на ЕС, наблюдават се вече реализирани втори планове за устойчивост и развитите. 

Господа политици, смятате ли в близиките месеци да започнете да работите?

Господа политици, каним ви след изборите (по време на изборите не го направихте) да посетите ромската общност в бедните квартали, селата, малките общини, за да си отговорите на въпроса:  „Достойни ли сме да седим начело и да управляваме България“?    

Господа политици, призоваваме Ви към усилия, с които да изведете страната ни от кризата, в която Вие я вкарахте!

Продължаваме да настояваме за: 

Ани Искренова

Постоянна ромска конференция © 2023. All Rights Reserved.

Подай сигнал за нарушение по време на преброяването