fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Обявяваме покана за набиране на участници, които желаят да бъдат двигатели в своите ромски общности и да се ангажират с разрешаването на конкретни местни проблеми. Ако вие сте мотивирани да се включите активно и да участвате в създаването на местна гражданска група, това е вашата възможност.

Нашият фокус е да изградим устойчиви решения, насочени към подобряването на качеството на живот в нашата общност. Желаем да мобилизираме енергията и идеите на нашите братя и сестри, за да преодолеем заедно предизвикателствата, с които се сблъскваме ежедневно.

Какво очакваме от участниците? Важно е да имате желание да работите в екип, да имате мотивация и да се ангажирате с решаването на конкретни проблеми във вашата общност. Имате възможност да се проявите като лидери и инициатори на промяна. Очакваме от вас да разполагате свреме и енергия, която да отделите в инициирането на местни граждански групи за промяна във вашето населено място.

Какво предлагаме? Чрез включването ви и ангажираността ви в създаването на гражданска група ще имате възможност да се срещате с други мотивирани хора от ромската общност, да обменяте идеи и да работите заедно върху конкретни инициативи. Ще получите подкрепа и насоки от опитни фасилитатори и експерти в областта на управлението на общностни идеи. Също така, ще имате възможност да се развивате лично и професионално чрез участието си в обучения и семинари и най-важното ще бъдете двигател във вашето населено място за разрешаване на конкретни проблеми и да доведете до онази промяна, която всеки един от нас желае. 

Ако желаете да се присъедините към нас и да бъдете активни двигатели на промяната във вашата ромска общност, моля попълнете формуляра. 

Ако сте от тези населени места, вашите формуляри ще бъдат с предимство: 

Видин, Белоградчик, Козлодуй, Криводол, Ябланица, Берковица, Монтана, Вършец, Бойчиновци, Вълчедръм, Долна Митрополия, Кубрат, Дулово, Варна, Дългопол, Провадия, Генерал Тошево, Добрич, Каварна, Тервел, Омуртаг, Върбица, Айтос, Бургас, Средец, Руен, Сунгуларе, Царево, Котел, Нова Загора, Твърдица, Братя Даскалови, Гълъбово, Казанлък, Мъглиж, Павел баня, Стара Загора, Чирпан, Елхово, Стралджа, Ямбол, Гърмен, Петрич, Сандански, Симитли, Перник, Трън, Ботевград, Долна баня, Елин Пелин, Самоков, София, Пазарджик, Септември, Марица, Перущица, Пловдив, Първомай, Родопи, Садово, Стамболийски, Димитровград, Любимец, Свиленград, Харманли, Хасково 

Постоянна ромска конференция © 2023. All Rights Reserved.

Подай сигнал за нарушение по време на преброяването