fbpx

Гласът ми е от значение – Янислав Василев

Гласът ми е от значение – Янислав Василев

Подкрепи декларацията “Гласът ми е от значение”

96

Живеем във време на агресия, агресия спрямо нас ромите, агресия, каквато винаги е имало, агресия която не е породена от нас, но агресия насочена към нас. Агресия от която други печелят, а за нас остава вината. Вина, която ние сме принудени да търпим. Виновни сме за всички беди в държавата, втълпява ни се, че не сме достойни и нямаме право да живеем в собствената си държава, в която живеем от векове. Държава, която нашите бащи и деди са построили с ръцете си. Третират ни като хора втора ръка. Купуват бъдещето ни, фалшифицират гласовете ни, подменят избора ни, избират вместо нас и определят бъдещето ни.

100-те роми

 

Уча, за да знам и за да мога, защото искам да бъда част от промяната, а промяната ще бъде факт само ако ние младите използваме правилно правото си на вот и гласуваме без да се влияем от чуждото мнение и опитите за налагането му върху нас.

Казвам се Янислав Василев на 19г., студент в Икономически Университет-Варна, специалност “Счетоводство и одит”. Аз съм човек обичащ да се занимава с отговорни неща, човек изпълнен с енергия и желание. С енергия влагана в действия, с желание да се учи и да обучава. Уча, за да знам и за да мога, защото искам да бъда част от промяната, а промяната ще бъде факт само ако ние младите използваме правилно правото си на вот и гласуваме без да се влияем от чуждото мнение и опитите за налагането му върху нас.

Убеден съм, че не съм единственият и има още много мотивирани млади хора от нашата общност. Нямам голям опит, но опитът се трупа, а хората които ме познават ще потвърдят, че притежавам достатъчно зрялост, интелигентност и отговорност, с които допринасям за по-доброто свое, за по-доброто наше бъдеще. Чувствам се уверен, че ще бъдем доволни от усилията които ще положим заедно.

 

Включи се и ти, като ни изпратиш своето послание и снимка!

 

Прочети още от “Гласът ми е от значение”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.