fbpx

#Гласът ми е от значение – Стефан Алексиев

#Гласът ми е от значение – Стефан Алексиев

#Гласът ми е от значение

43

Живеем във време на агресия, агресия спрямо нас ромите, агресия, каквато винаги е имало, агресия която не е породена от нас, но агресия насочена към нас. Агресия от която други печелят, а за нас остава вината. Вина, която ние сме принудени да търпим. Виновни сме за всички беди в държавата, втълпява ни се, че не сме достойни и нямаме право да живеем в собствената си държава, в която живеем от векове. Държава, която нашите бащи и деди са построили с ръцете си. Третират ни като хора втора ръка. Купуват бъдещето ни, фалшифицират гласовете ни, подменят избора ни, избират вместо нас и определят бъдещето ни.

100-те роми

Моят глас е от значение и гласът на всеки един от нас е важен. Чрез гласуването показваме позицията си в обществото, разкриваме себе си и даваме своя принос. От нашия глас зависи промяната, доброто бъдеще на децата ни, пътя към просперитет!

Стефан Алексиев от София на 22 г. Студент в Медицински университет София. Любовта ми към медицината се зароди в гимназията. Благодарение на преподавателя ми по биология разбрах, че това не e просто професия, а призив. Тогава разбрах, че не просто искам да лекувам хората, а да се грижа за тях.

Включи се и ти, като ни изпратиш своето послание и снимка!

 

Прочети още от “Гласът ми е от значение”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.