fbpx

#Гласът ми е от значение – Станислава Михайлова

#Гласът ми е от значение – Станислава Михайлова

Подкрепи декларацията “Гласът ми е от значение”

65

Живеем във време на агресия, агресия спрямо нас ромите, агресия, каквато винаги е имало, агресия която не е породена от нас, но агресия насочена към нас. Агресия от която други печелят, а за нас остава вината. Вина, която ние сме принудени да търпим. Виновни сме за всички беди в държавата, втълпява ни се, че не сме достойни и нямаме право да живеем в собствената си държава, в която живеем от векове. Държава, която нашите бащи и деди са построили с ръцете си. Третират ни като хора втора ръка. Купуват бъдещето ни, фалшифицират гласовете ни, подменят избора ни, избират вместо нас и определят бъдещето ни.

100-те роми

 

Аз съм младо и абициозно момиче, което иска да се реализира в професията си. Искам да създам добро и светло бъдеще за децата си, затова трябва да се обединим и да си поставим цели, който да подобрят нашето бъдеще, качеството на живот и да получаваме по добри условия на труд. Ако гласуваме разумно днес, ще имаме светло бъдеще утре!

Казвам се Станислава Людмилова Михайлова на 23 год. oт Благоевград. Студентка съм втори курс специалност акушерка в Югозападен Университет “Неофит Рилски”. Участвам активно в доброволчески кампании към БЧК гр. Кюстендил, БЧК Монтана и Народно читалище просвета.

 

Включи се и ти, като ни изпратиш своето послание и снимка!

 

Прочети още от “Гласът ми е от значение”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.