fbpx

Гласът ми е от значение – Снежана Василева

Гласът ми е от значение – Снежана Василева

Подкрепи декларацията “Гласът ми е от значение”

93

Живеем във време на агресия, агресия спрямо нас ромите, агресия, каквато винаги е имало, агресия която не е породена от нас, но агресия насочена към нас. Агресия от която други печелят, а за нас остава вината. Вина, която ние сме принудени да търпим. Виновни сме за всички беди в държавата, втълпява ни се, че не сме достойни и нямаме право да живеем в собствената си държава, в която живеем от векове. Държава, която нашите бащи и деди са построили с ръцете си. Третират ни като хора втора ръка. Купуват бъдещето ни, фалшифицират гласовете ни, подменят избора ни, избират вместо нас и определят бъдещето ни.

100-те роми

 

Гласът ни е от значение за по-добро бъдеще на децата ни, работата да ни се цени и заплаща достойно. Гласувайте за по-добро бъдеще и развитие на държавата ни.

Казвам се Снежана Василева на 35 години от Перник. Омъжена с две деца. Завърших висшето си образование като мед. сестра в Медицински Университет София. В момента работя като инвазивна мед. сестра и спасявам хора с инфаркти. Харесвам работата си и съм до доволна от себе си, че съм постигнала мечтата си благодарение на моите родители. Сега се стремя и се боря моите деца да са образовани и да постигнат целите си.

 

Включи се и ти, като ни изпратиш своето послание и снимка!

 

Прочети още от “Гласът ми е от значение”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.