fbpx

Гласът ми е от значение – Надежда Стефанова

Гласът ми е от значение – Надежда Стефанова

Подкрепи декларацията “Гласът ми е от значение”

72

Живеем във време на агресия, агресия спрямо нас ромите, агресия, каквато винаги е имало, агресия която не е породена от нас, но агресия насочена към нас. Агресия от която други печелят, а за нас остава вината. Вина, която ние сме принудени да търпим. Виновни сме за всички беди в държавата, втълпява ни се, че не сме достойни и нямаме право да живеем в собствената си държава, в която живеем от векове. Държава, която нашите бащи и деди са построили с ръцете си. Третират ни като хора втора ръка. Купуват бъдещето ни, фалшифицират гласовете ни, подменят избора ни, избират вместо нас и определят бъдещето ни.

100-те роми

 

 

Гласуването е важно, за мен и завсички, които живеем в тази държава. Ние българите сме хора, които не обичаме да спазваме законите и реда като цяло. Но е време да има промяна и развитие, което ще е видимо за всички и ще допринесе за по-добро бъщете на нас. На всички които сме решили до живеем и развиваме в България, а не в чужда страна, защотот по-хубаво от родното няма. В другите държави хората спазват установените закони, за това имат развитие във вска една сфера и един по-добър начин на живот. Време и ние да покажем, че можем да живеем в страна, която допринася за по-добро бъдеще на всички ни. За това гласът на всеки един е важен, всеки трябва да гласува, за да настъпи по-добра промяна и едно по-светло бъдеще за всички нас

Казвам се Надежда Маринова Стефанова на 26г. съм от с.Тлачене обл. Враца. Завърших Публична администрация в ЮЗУ “Неофит Рилски” гр. Благоевград. Като по-малка родителите ми постоянно ме насърчаваха да продължа да уча, за да имам по-добро бъдеще. Продължих и показах че мога, сбъднах една моя голяма мечта. Не съм семейна, живея с родителите ми, които много обичам в малко и спокойно селце. През свободното си време обичам да пътувам и да се разхождам с приятели. Мойте планове и цели са свързани с това да се развивам в това което работя и да създам един по-добър живот за себе си и моето семейство, а именно секретар на местното кметство!

 

Включи се и ти, като ни изпратиш своето послание и снимка!

 

Прочети още от “Гласът ми е от значение”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.