fbpx

Гласът ми е от значение – Михаил Рангелов

Гласът ми е от значение – Михаил Рангелов

Подкрепи декларацията “Гласът ми е от значение”

99

Живеем във време на агресия, агресия спрямо нас ромите, агресия, каквато винаги е имало, агресия която не е породена от нас, но агресия насочена към нас. Агресия от която други печелят, а за нас остава вината. Вина, която ние сме принудени да търпим. Виновни сме за всички беди в държавата, втълпява ни се, че не сме достойни и нямаме право да живеем в собствената си държава, в която живеем от векове. Държава, която нашите бащи и деди са построили с ръцете си. Третират ни като хора втора ръка. Купуват бъдещето ни, фалшифицират гласовете ни, подменят избора ни, избират вместо нас и определят бъдещето ни.

100-те роми

 

Ще гласувам, защото имам самочувствието, че от мен ЗАВИСИ. Зависи, защото съм гражданин на държава членка на ЕС, защото се информирам, защото гласувам.

Kазвам се Михаил Рангелов на 19 г. от град Сандански. Завършил съм средното си образование с професия ,,Машинен монтьор”. Занимавас се със Смесени бойни изкуства (ММА). Състезавам се като аматьор. Имал съм много изяви и много успехи сред които двукратен шампион на България и трикратен вице Балкански шампион в категория до 65кг.

Включи се и ти, като ни изпратиш своето послание и снимка!

 

Прочети още от “Гласът ми е от значение”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.