fbpx

#Гласът ми е от значение – Лиляна Ловчанска

#Гласът ми е от значение – Лиляна Ловчанска

Подкрепи декларацията “Гласът ми е от значение”

53

Живеем във време на агресия, агресия спрямо нас ромите, агресия, каквато винаги е имало, агресия която не е породена от нас, но агресия насочена към нас. Агресия от която други печелят, а за нас остава вината. Вина, която ние сме принудени да търпим. Виновни сме за всички беди в държавата, втълпява ни се, че не сме достойни и нямаме право да живеем в собствената си държава, в която живеем от векове. Държава, която нашите бащи и деди са построили с ръцете си. Третират ни като хора втора ръка. Купуват бъдещето ни, фалшифицират гласовете ни, подменят избора ни, избират вместо нас и определят бъдещето ни.

100-те роми

Гласувай за живота си - не го продавай!

Гласувай за живота си - не го продавай!

Важно е да гласуваме и да не бъдем пасивни спрямо проблематиката на държавата, в която живеем. Трябва да имаме ясна позиция и да се възползваме правилно от правата си...Обичам да работя за благото на ромския етнос.

Казвам се Лиляна Ловчанска от Пазарджик. На 26г. съм, студент в НБУ, специалност “Медицински Лаборант”. Работя в МБАЛ “УНИ Хоспитал” гр. Панагюрище. Това, към което се стремя е по-висока степен на моето образование. Човек винаги има какво да научи. Обичам да работя в ромската общност. Мечтая си да отваря частен кабинет, като логопед и вярвам, че човек постига успех само и единствено ако се бори.

Включи се и ти, като ни изпратиш своето послание и снимка!

 

Прочети още от “Гласът ми е от значение”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.