fbpx

Гласът ми е от значение – Димо Атанасов

Гласът ми е от значение – Димо Атанасов

Подкрепи декларацията “Гласът ми е от значение”

91

Живеем във време на агресия, агресия спрямо нас ромите, агресия, каквато винаги е имало, агресия която не е породена от нас, но агресия насочена към нас. Агресия от която други печелят, а за нас остава вината. Вина, която ние сме принудени да търпим. Виновни сме за всички беди в държавата, втълпява ни се, че не сме достойни и нямаме право да живеем в собствената си държава, в която живеем от векове. Държава, която нашите бащи и деди са построили с ръцете си. Третират ни като хора втора ръка. Купуват бъдещето ни, фалшифицират гласовете ни, подменят избора ни, избират вместо нас и определят бъдещето ни.

100-те роми

 

Всеки един от нас трябва да участва в изграждането на утрешния ден, в изграждането на бъдещето си от по-добро към по-добро. Заедно имаме повече власт да решаваме какво да става по нашите населени места.

Здравейте аз съм Димо Димитров Атанасов от село Чубра област Бургас. На 24 години съм и съм строителен предприемач в чужбина. Хобито ми е до шофирам и да пътувам. Почитател съм на високите скорости и бързите автомобили. Мечтата ми е да разрасна бизнеса си. Израснал съм на село при баба и при дядо. Родителите ми са били в чужбина, за да работят и създадат по-добро бъдеще за мен и за брат ми.

 

Включи се и ти, като ни изпратиш своето послание и снимка!

 

Прочети още от “Гласът ми е от значение”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.