fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

#Гласът ми е от значение

[action full_width=’yes’ content_in_grid=’yes’ type=’normal’ icon=” icon_size=” icon_color=” custom_icon=” background_color=” border_color=” show_button=’yes’ button_text=’ПОДКРЕПИ’ button_link=’https://petition.rsc.datad.at/glasut-ti-e-ot-znachenie’ button_target=’_blank’ button_text_color=” button_hover_text_color=’#0d7522′ button_background_color=” button_hover_background_color=” button_border_color=” button_hover_border_color=”]

Подкрепи декларацията “Гласът ми е от значение”

[/action]

[counter type=’zero’ box=’yes’ box_border_color=’red’ position=’center’ digit=’10’ font_size=” font_color=’ text=’100-те роми’ text_size=” text_color=” separator=’undefined’ separator_color=’blue’]

Живеем във време на агресия, агресия спрямо нас ромите, агресия, каквато винаги е имало, агресия която не е породена от нас, но агресия насочена към нас. Агресия от която други печелят, а за нас остава вината. Вина, която ние сме принудени да търпим. Виновни сме за всички беди в държавата, втълпява ни се, че не сме достойни и нямаме право да живеем в собствената си държава, в която живеем от векове. Държава, която нашите бащи и деди са построили с ръцете си. Третират ни като хора втора ръка. Купуват бъдещето ни, фалшифицират гласовете ни, подменят избора ни, избират вместо нас и определят бъдещето ни.

[/counter]

[blockquote text=”

Бих искала да има повече уважение, толерантност, милосърдие, човечност и морал в хората. Да бъдем единни и достойни граждани на нашата Република България! Гласувайте, докато имате възможност!

” text_color=”” width=”” line_height=”undefined” background_color=”” border_color=”red” show_quote_icon=”no” quote_icon_color=””]

Казвам се Даниела Захова и съм родена в град Ямбол! Средното си образование получих в Професионална гимназия по екология и химични технологии „Проф. д-р  Пенчо Райков“- гр. Ямбол.

Възможността за равен шанс и качествено образование ми даде много. Любов към книгите, интерес към точните и хуманитарни науки. Имах учители, които посяха в моето сърце заветните чувства алтруизъм и хуманизъм.

Oт ромски произход и се гордея, че имам семейство, което винаги ми е давало добрия тон на разговор и топлите майчини съвети. Семейство, което ми показа, че пътят на успеха и развитието на един млад човек от етнически произход е само знанието и силата да се бориш срещу стереотипите в обществото, за да се докажеш.

Завърших Медицински колеж „Йорданка Филаретова“- гр. София със специалност „Медико-социални грижи“. Избрах тази специалност, защото винаги съм се опитвала да бъда полезна в обществото и най- вече да дам, до колкото се може светлина в живота на хората. За онези хора, които са потънали в мизерия, глад, кал и отново подаващи ръка за спасение със зов за помощ.

В момента съм щастливо омъжена. Майка с едно малко и прекрасно момиченце и живеем в топлата ни къща в град Перник! В момента работя като здравен медиатор в гр. Брезник. Изцяло работя върху истинското значение на думата „интеграция“, а не това, което се спекулира от големите медии, правителство и организации! Работата не е в офиса. Тя е на терен – сред хората и техните проблеми.

[action full_width=’yes’ content_in_grid=’yes’ type=’normal’ icon=” icon_size=” icon_color=” custom_icon=” background_color=” border_color=” show_button=’yes’ button_text=’Включи се’ button_link=’https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fm.me%2Fromastandingconference.org%3Ffbclid%3DIwAR1GUFN8_evq4aWJYqptjU5A7kr2IvJjwVhv8se3oNtEoyJddDX-m4LKePk&h=AT3T4Z2oJVlGQZcVJCZ9v16MS_UtdjQ51h5FZN36jQV4SK_IduNtYpXgIVKizJ_RY2VmAp2J3t35pAMJTCg9tAnQnrTCiMtwkmqvNItCpTgmgtS2yH6GYaiq5LRxiyGcUhXhQpW2Da-aSKwg60EGYg’ button_target=’_blank’ button_text_color=” button_hover_text_color=’#0d7522′ button_background_color=” button_hover_background_color=” button_border_color=” button_hover_border_color=”]

Включи се и ти, като ни изпратиш своето послание и снимка!

[/action]

Постоянна ромска конференция © 2023. All Rights Reserved.

Подай сигнал за нарушение по време на преброяването