fbpx

Гласът ми е от значение – Даниела Любенова

Гласът ми е от значение – Даниела Любенова

Подкрепи декларацията “Гласът ми е от значение”

100

Живеем във време на агресия, агресия спрямо нас ромите, агресия, каквато винаги е имало, агресия която не е породена от нас, но агресия насочена към нас. Агресия от която други печелят, а за нас остава вината. Вина, която ние сме принудени да търпим. Виновни сме за всички беди в държавата, втълпява ни се, че не сме достойни и нямаме право да живеем в собствената си държава, в която живеем от векове. Държава, която нашите бащи и деди са построили с ръцете си. Третират ни като хора втора ръка. Купуват бъдещето ни, фалшифицират гласовете ни, подменят избора ни, избират вместо нас и определят бъдещето ни.

100-те роми

 

Нека да не бъдем пасивни и негативни, защото гласът ни е от значение и може да донесе промяна! Да гласуваме е наше право, ние сме тук, част от България, знаем и можем!

Здравейте, казвам се Даниела Любенова от гр. Дупница. Завърших медицинското си образование в Медицинския колеж в Благоевград. В момента съм здравен медиатор. Ние хората имаме привилегията да общуваме един с друг говорейки си! Чрез нашия глас, ние изразяваме различни чувства и емоции. А гласът ни на днешните местни избори е много важен, особено за нас ромите. Вярвам че вървим към развитие и успех за всички в общността ни!

Прочети още от “Гласът ми е от значение”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.