fbpx

Гласът ми е от значение – Цветелина Шаламанова

Гласът ми е от значение – Цветелина Шаламанова

Подкрепи декларацията “Гласът ми е от значение”

85

Живеем във време на агресия, агресия спрямо нас ромите, агресия, каквато винаги е имало, агресия която не е породена от нас, но агресия насочена към нас. Агресия от която други печелят, а за нас остава вината. Вина, която ние сме принудени да търпим. Виновни сме за всички беди в държавата, втълпява ни се, че не сме достойни и нямаме право да живеем в собствената си държава, в която живеем от векове. Държава, която нашите бащи и деди са построили с ръцете си. Третират ни като хора втора ръка. Купуват бъдещето ни, фалшифицират гласовете ни, подменят избора ни, избират вместо нас и определят бъдещето ни.

100-те роми

 

Да гласуваш е и наше задължение по силата на морала и лоялността към нашето населено място. Гласувайки, ние предопределяме онова, което утре предстои. Ще гласувам, защото съм отговорна гражданка и не бягам от задълженията си! Да гласуваш е гражданско право на всеки един от нас независимо от раса или пол. Не се страхувам да направя своя избор.

Казвам се Цветелина Валериевa Шаламановa на 32г. от Благоевград. Семейна, с едно дете. Завърших средно специално образование в град Кочериново специалност “Организатор на малко предприятие”. Мечтата ми е да помагам на ромите, затова и работя като медиатор в Общностен център за ранно детско развитие – гр. Благоевград.

 

Включи се и ти, като ни изпратиш своето послание и снимка!

 

Прочети още от “Гласът ми е от значение”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.