fbpx

#Гласът ми е от значение – Бети Цветанова

#Гласът ми е от значение – Бети Цветанова

#Гласът ми е от значение

35

Живеем във време на агресия, агресия спрямо нас ромите, агресия, каквато винаги е имало, агресия която не е породена от нас, но агресия насочена към нас. Агресия от която други печелят, а за нас остава вината. Вина, която ние сме принудени да търпим. Виновни сме за всички беди в държавата, втълпява ни се, че не сме достойни и нямаме право да живеем в собствената си държава, в която живеем от векове. Държава, която нашите бащи и деди са построили с ръцете си. Третират ни като хора втора ръка. Купуват бъдещето ни, фалшифицират гласовете ни, подменят избора ни, избират вместо нас и определят бъдещето ни.

100-те роми

Всеки има право на глас. Нека всички в един глас да кажем какво искаме, а не някой друг да ни притиска с корупция. Защото от това зависи бъдещето на нашите деца и за всички следващи поколения след нас.

Казвам се Бетина Цветанова от гр. София и предимно се занимавам с музика. Занимавам се с музика от малка. Баща ми е един от солистите на орк. Кристали – Цветан Валентинов. Израснала  съм покрай музиканти и с мисълта, че аз ше съм певица. Дори не съм си мислила, че мога да бъда нещо по различно. Гордея се, че съм от ромски произход. От няколко години се занимавам и с професионален грим. Управител съм на семейния салон за красота и в същото време гримирам. Като малка имах доста мечти, но една винаги ми е била на сърцето и над всички – баща ми да се гордее с мен. 

Включи се и ти, като ни изпратиш своето послание и снимка!

 

Прочети още от “Гласът ми е от значение”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.