fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Живеем във време на агресия, агресия спрямо нас ромите, агресия, каквато винаги е имало, агресия която не е породена от нас, но агресия насочена към нас. Агресия от която други печелят, а за нас остава вината. Вина, която ние сме принудени да търпим. Виновни сме за всички беди в държавата, втълпява ни се, че не сме достойни и нямаме право да живеем в собствената си държава, в която живеем от векове. Държава, която нашите бащи и деди са построили с ръцете си. Третират ни като хора втора ръка. Купуват бъдещето ни, фалшифицират гласовете ни, подменят избора ни, избират вместо нас и определят бъдещето ни.

“Нашият глас е важен, това е право, което право трябва да използваме като оръжие и защита за нас и за нашата родна страна!”

Казвам се Асен Борисов. Живея в едно малко градче на име Монтана. Обичам музиката още от много малък и моят верен учител както и в живота така и в музиката е моя татко. Той непрекъснато следи за моето развитие и се надявам да се гордее с това, което съм постигнал и с това, което тепърва си поставям за цел да постигна! А именно – първи места на конкурси по китара, концертни изяви, организирани от читалище “Разум” и “Торлашки напеви”! Не на последно място, свиря в известния духов оркестър “Виво Монтана”, който преди няколко години спечели телевизионното шоу “България търси талант”. Мечтата ми е да се развивам във музиката, защото тя ме кара да се чувствам свободен!

Постоянна ромска конференция © 2023. All Rights Reserved.

Подай сигнал за нарушение по време на преброяването