fbpx

#Гласът ми е от значение – Ангел Валентинов

#Гласът ми е от значение – Ангел Валентинов

#Гласът ми е от значение

26

Живеем във време на агресия, агресия спрямо нас ромите, агресия, каквато винаги е имало, агресия която не е породена от нас, но агресия насочена към нас. Агресия от която други печелят, а за нас остава вината. Вина, която ние сме принудени да търпим. Виновни сме за всички беди в държавата, втълпява ни се, че не сме достойни и нямаме право да живеем в собствената си държава, в която живеем от векове. Държава, която нашите бащи и деди са построили с ръцете си. Третират ни като хора втора ръка. Купуват бъдещето ни, фалшифицират гласовете ни, подменят избора ни, избират вместо нас и определят бъдещето ни.

100-те роми

Важно е да гласуваме, защото иначе не печелим нищо! Но също така е важно да проучим и хората за които даваме доверието си, за да знаем дали взимаме правилното решение!

Казвам се Ангел Валентинов от град Монтана и съм млад предприемач и дизайнер.  Като малък много мечтаех да стана актьор, танцьор, дизайнер на дрехи и какво ли още не! Бях много различно и същевременно палаво дете. Растейки с годините усещах, че просто трябва да се отличавам от останалите, защото вътре в мен говореше гласът на второто ми аз с думите “Ти си различен и си роден да бъдеш такъв в земния си път”. Разбира се вътрешното ми “Аз” не ме подвеждаше, защото на 13 г. започнах да преправям мои стари дрехи и да ги съживя отново. Преправях старите дрехи и на мои съученици и учители, дори изпреварвах времето на модата. На 18 започнах да се занимавам с продажба на обувки, купувайки от чужди сайтове и продавайки в българските платформи за продажба, като преправях моделите и ги правех уникални. Развивайки тази дейност като допълнителен доход, пораснах в този бранш и вече съм собственик на фирма занимаваща се с продажбата на дрехи и производство на обувки!

Все още съм в началото на моя бляскав път, но вярвам че това е пътят, който е начертан за мен. С дейността си промених доста неща. Сега като се замисля, вярвайте ми, че научих клиентите си на честност, коректност и любов. Да може да допринесеш не само за себе си, но и за останалите в положителна промяна, независимо в каква дейност, път или каквато и да е посока работиш, ти носи радост. Както казва баба “Благия език отваря врати, но само когато наистина е откровено благ”

Включи се и ти, като ни изпратиш своето послание и снимка!

 

Прочети още от “Гласът ми е от значение”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.