fbpx

#Гласът ми е от значение – Александър Асенов

#Гласът ми е от значение – Александър Асенов

#Гласът ми е от значение

36

Живеем във време на агресия, агресия спрямо нас ромите, агресия, каквато винаги е имало, агресия която не е породена от нас, но агресия насочена към нас. Агресия от която други печелят, а за нас остава вината. Вина, която ние сме принудени да търпим. Виновни сме за всички беди в държавата, втълпява ни се, че не сме достойни и нямаме право да живеем в собствената си държава, в която живеем от векове. Държава, която нашите бащи и деди са построили с ръцете си. Третират ни като хора втора ръка. Купуват бъдещето ни, фалшифицират гласовете ни, подменят избора ни, избират вместо нас и определят бъдещето ни.

100-те роми

Имам огромното желание за развитие на нашия етнос. Искам общността ни да върви напред, да се организираме всички заедно, за да направим живота на нашите деца по-добър. Бъдещето са нашите деца. Всеки един от нас може да помогне за развитието на кварталите ни. Нека го направим с обич, защото гласът ни е важен за нашето бъдеще и за бъдещето на нашите деца.

Казвам се Александър Асенов и съм от гр. Ихтиман. Имам собствен бизнес и фирмата ми се занимава с организиране на всякакъв вид тържества. Освен това се занимавам с фотография и видео заснемане на различни събития.

Включи се и ти, като ни изпратиш своето послание и снимка!

 

Прочети още от “Гласът ми е от значение”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.